Back To Top
Image Alt

Grafika 3D – Prodhim Videosh

Grafika 3D – Prodhim Videosh

Përvoja bashkë me kombinimet surreale janë në gjendje të kapërcejnë konceptin dy-dimensional të komunikimit tradicional, duke ofruar një efektivitet më të madh të komunikimit, viralizim më të lartë të përmbajtjeve të propozuara dhe avantazh konkurues ndaj konkurentëve.

Nga modelimi tre-dimensional, deri në krijimin e formateve të printuar ose dixhitale; nga redaktimi i videove deri tek shkrepjet fotografike; Albania Lab u jep formë ideve tuaja duke përdorur teknologjitë më moderne.
Reklama, foto dhe video gjithëpërfshirëse, prezantime biznesi, grafika 2D dhe 3D, jemi në gjendje t’ju ofrojmë gjithçka që ju nevojitet për të komunikuar me dinamizëm, risi dhe në mënyrë unike.

ÇFARË BËJMË NE?

PRODHIM VIDEOSH

Paraqesim markën tuaj me reklama dhe produkte të tjera video duke ofruar strategjitë më të efektshme të tregimit.

SHËRBIME FOTOGRAFIKE

Realizojmë shërbime fotografike të biznesit, për katalogë produktesh, për editoriale dhe fushata reklamimi.

GRAFIKË DHE ANIMIM 3D

U japim formë ideve tuaja me mbështetjen e grafikës 3D, themelore për arkitekturën, tregtinë dhe dizajnin.

RENDERIM ARKITEKTONIK

Realizojmë paraqitje fotorealistike për të ndërtuar ambjente të presonalizuara dhe për të krijuar një realitet unik dhe origjinal tredimensional.

NA KONTAKTONI.

Na shkruaj për të mësuar më shumë!