Back To Top
Image Alt

Karriera

Karriera

Ne besojmë dhe përqendrohemi shumë në talentet e reja dhe gjithmonë kërkojmë njerëz me motivim të lartë për t’u përfshirë në një mjedis dinamik dhe krijues. Dëshironi të jeni pjesë e ekipit tonë? Plotësoni formularin më poshtë duke dhënë informacion të saktë dhe të hollësishëm në lidhje me aftësitë tuaja.

NA KONTAKTONI.

Na shkruaj për të mësuar më shumë!